Skip to content

 Muziek

Nieuwe muziek

1200x1200

Geen water bij de wijn 

 Na 14 jaar stilte zijn we terug met ons nieuwe album “Geen water bij de wijn.”  Een album vol verhalen over de bijzondere alledaagse momenten in het leven, momenten die vastgelegd moeten worden voordat ze vervagen. De afgelopen jaren hebben we samen hard gewerkt aan dit nieuwe project. Joris Rasenberg, onze frontman, verwoordt het zo: “Hoe mooi is het als mensen iets van zichzelf of van anderen in onze muziek herkennen en daar iets mee kunnen. Dit album is een zoektocht naar die momenten, zowel groot als klein, die kleur geven aan ons leven.”

Het komende jaar brengen we niet alleen nieuwe muziek, maar ook een hernieuwde energie op het podium. We zijn klaar om weer op te treden en onze muziek te delen met zowel oude als nieuwe fans. Dit album markeert voor ons niet alleen een terugkeer, maar ook een nieuwe fase in het verhaal van Abel, een verhaal dat nog lang niet is uitverteld.

Haal het album in huis!

Ervaar de muziek van dit album op een manier die alleen fysiek kan. Nu beschikbaar op zowel CD als LP’s.

Ontwerp zonder titel (5)

ALBUMS

De stilte voorbij

De stilte voorbij

Release datum: 21 Feb, 2000

Doen en laten

Doen & laten

Release datum: 18 Feb, 2002

12 uur

12 Uur

Release datum: 22 Okt, 2010

Ontdek ABEL live

Kun je maar geen genoeg krijgen van onze muziek? Ontdek wanneer we bij jou in de buurt op het podium staan en geniet van zowel onze oude klassiekers als nieuwe hits. 

Zien we je daar?

ABEL BAND

BOEKINGEN

Jan Vis Entertainment B.V.
ruben@janvis.nl
073 5219151
Back to top