Skip to content

SOMS GAAT DE TIJD ZO SNEL

de podcast

Een nieuwe podcast van Abel

Elke aflevering praat Joris (zanger Abel) met een muzikant over het leven. We zijn allemaal heel wat jaren verder, wijzer en grijzer. Maar ook allemaal met nog veel meer verhalen over waar het leven ons de laatste 25 jaar heeft gebracht en de muziek die daarbij hoort.  Een gesprek dat ons terugbrengt naar de verliefdheid van vroeger, naar de schrammen die we onderweg hebben opgelopen en de weg die ons geleid heeft naar de plek waar we nu terecht zijn gekomen. Een plek die stiekem ontzettend de moeite waard is. Om vervolgens met elkaar te proosten op het leven.

Podcast ABEL

Afleveringen

Jens Huigen

In deze aflevering van de podcast onthullen Joris Rasenberg en Jens Huigen (de bassist van Abel) de verhalen achter de band en de nieuwste single. Ze delen hun inspiraties uit de muziek en reflecteren op Jens’ ontwikkeling als muzikant. Luister nu naar de verhalen van de twee bandleden.

SOMS GAAT DE TIJD ZO SNEL logo (1)

Tren van Enckevort

Deze podcast brengt Joris Rasenberg samen met Tren van Enckevort, de accordeonist van Rowwen Hèze. Luister naar Tren terwijl hij vertelt over de inspirerende momenten, creatieve uitdagingen en onvergetelijke ervaringen die hij met de band heeft beleefd. 

SOMS GAAT DE TIJD ZO SNEL logo (1)

Ben Kribben

In deze aflevering neemt Joris Rasenberg je mee naar de muzikale wereld van Van Dik Hout, samen met Ben Kribben, de bassist van de band. Luister mee terwijl Ben zijn persoonlijke ervaringen, de hoogtepunten en de uitdagingen deelt die hij samen met de band heeft meegemaakt.

SOMS GAAT DE TIJD ZO SNEL logo (1)

 Bas Kennis

In aflevering vier van de podcast neemt Joris Rasenberg je mee achter de schermen van BLØF. Samen met Bas Kennis, de toetsenist van de band, bespreken ze het creatieve proces achter de liedjes van BLØF. Luister mee terwijl Bas vertelt over zijn ervaringen, hoogtepunten en de uitdagingen waar hij en de band tegenaan zijn gelopen.

SOMS GAAT DE TIJD ZO SNEL logo (1)

Jac Bico

Jac Bico is de gitarist van The Analogues. Samen met Joris kijkt hij terug op de muziek die hij heeft gespeeld en ook op de verschillende bands waar hij bij heeft gezeten. Verder hebben ze het natuurlijk ook over de Beatles en hoe het is om deze muziek voor duizenden mensen te spelen.

SOMS GAAT DE TIJD ZO SNEL logo (1)

Danny Vera

Joris zit samen met Danny Vera. Samen hebben ze het onder andere over zijn muziek en het begin van zijn carrière. Verder hebben ze het over wat er allemaal komt kijken in een muziekcarrière en wordt er natuurlijk ook wat muziek gespeeld.

SOMS GAAT DE TIJD ZO SNEL logo (1)

Björn van der Doelen

In de eerste aflevering zit Joris samen met Björn van der Doelen. Samen duiken ze in zijn muziekcarrière en wordt er ook wat gespeeld. Verder bespreken ze thema’s zoals liefde, vriendschap en het soms ontbreken daarvan.

SOMS GAAT DE TIJD ZO SNEL logo (1)
Ontwerp zonder titel (1)

Luister ook naar de nieuwe single “Soms gaat de tijd zo snel”  

BOEKINGEN

Jan Vis Entertainment B.V.
ruben@janvis.nl

073 5219151

Back to top